Stadgenoot header_996x201_1.jpg
Oostpoort garage 023.jpg Oostpoort garage 004.jpg Oostpoort garage 016 (2).jpg Oostpoort garage 017 (2).jpg Oostpoort garage 018 (2).jpg Oostpoort garage 019 (2).jpg Oostpoort garage 020 (2).jpg Oostpoort garage 021 (2).jpg Oostpoort garage 009.jpg Oostpoort garage 010.jpg Oostpoort garage 011.jpg Oostpoort garage 013.jpg Oostpoort garage 014.jpg Oostpoort garage 015.jpg

Polderweg 92 , Oost

1093 KP Amsterdam

€ 160,- per maand

Reageren

Geen rondjes meer rijden in de avond om een parkeerplek te vinden? Je auto direct op je eigen parkeerplaats parkeren?

 

In het nieuwbouwproject (2014) Oostpoort is een ondergrondse parkeergarage gebouwd. Stadgenoot verhuurt 48 parkeerplaatsen op verdieping -2.

Verdieping -1 wordt beheerd door Q-park en bestemd voor o.a. het winkelend publiek.

Let op: Stadgenoot biedt alleen parkeerplaatsen te huur aan op etage -2. Als u niet doorrijdt naar -2/ (u niet op uw eigen parkeerplaats parkeert) dan registreert Q-park dat aan de hand van het pasnummer en wordt er bij Stadgenoot een boete in rekening gebracht. Stadgenoot zal het volledig in rekening gebrachte bedrag doorbelasten aan de huurder van de parkeerplaats waar het pasnummer aan toebehoort. Er zullen tevens administratiekosten in rekening worden gebracht.

De toegang tot de garage is afgeschermd door middel van hekken en deuren. Je kunt dan ook alleen toegang tot de garage krijgen als je beschikt over een toegangspas.

Belangrijk

- De prijzen zoals genoemd op de website zijn exclusief BTW en servicekosten
- Als je een parkeerplaats huurt bij Stadgenoot moet je een Waarborgsom betalen voor het toegangsmiddel (pas/zender/sleutel) van de parkeergarage
- Bij het aangaan van het huurcontract brengen wij eenmalig Administratiekosten in rekening
- Er zal jaarlijks een  Huurprijsindexering plaatsvinden

 Heb je interesse in deze parkeerplaats? Klik op de reactiebutton en vul je gegevens in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Oost
Buurt Oostelijk Havengebied/Indische Buurt
Adres Polderweg 92
Postcode 1093 KP

Overdracht

Prijs € 160,-
Prijs type Huurprijs
Servicekosten € 0
Betalingsconditie Per maand
VVE-bijdrage € 0,-
Inclusief servicekosten Ja
Status Te huur
Duur contract in maanden Minimaal 3 maanden
Aanvaarding In overleg
Bijzonderheden

 

 

Bouw

Bouwjaar 2014
Soort bouw Nieuwbouw
Soort stalling Personenauto
Complex Naam Oostpoort
Lift aanwzig Nee

Oost

Winkels, horeca en cultuur

In Oost lijken exotisch en hip prima samen te gaan. In de Javastraat openen tussen de buurtsupers en andere multiculturele winkels steeds meer trendy koffiezaken, kledingwinkels en restaurants die ook Amsterdammers uit andere delen van de stad aantrekken. In het Oostelijk Havengebied ben je voor dagelijkse boodschappen aangewezen op winkelcentrum Brazilië. En ook op IJburg is het winkelaanbod beperkt. Bewoners missen er vooral de goede speciaalzaken. In de Watergraafsmeer vind je een goed winkelaanbod aan de Middenweg. Met het nieuwe Oostpoort heeft Oost er een volwaardig winkelcentrum bij. De Oostelijke Handelskade is qua cultuur de interessantste plek van dit stadsdeel met Het Muziekgebouw aan het IJ, het Bimhuis en Pakhuis de Zwijger.

Bewoners

Niet alleen de buurten, ook de bevolking is zeer divers in dit multiculturele stadsdeel. Op IJburg, in het Oostelijk Havengebied en in de Watergraafsmeer wonen veel gezinnen vergeleken met andere delen van de stad.

Vernieuwing

In het nieuwe Oostpoort in de Transvaalbuurt zijn 800 koop- en huurwoningen gerealiseerd. Echt groeien gaat de Watergraafsmeer met grote nieuwbouwprojecten als Amstelkwartier in Overamstel en Science Park. De meeste nieuwe woningen komen op Zeeburgereiland en op IJburg waar met de aanleg van Centrumeiland de tweede fase gestart is. Dit gebied breidt uit met de komst van 3.500 woningen tot 2025. 

Ligging en bereikbaarheid

Vanuit de meeste buurten in Oost ben je met de auto snel op de ringweg A10. Met drie NS stations: Amstelstation, Muiderpoort en Science Park zijn er genoeg opstappunten voor de trein. Oost beslaat een groot gebied en daarom lijkt de fiets onmisbaar. Voor de bewoners van IJburg is tram 26 de belangrijkste verbinding met het centrum. De fiets mag mee in de tram. Tramlijn 10 verbindt het Oostelijk Havengebied met Westerpark en vanuit de Watergraafsmeer brengt tram 9 je naar het centrum. Vanaf KNSM eiland is er een pontje naar Noord.

Oostelijk Havengebied/Indische Buurt

Woningbouwverenigingen bouwden woningen voor de arbeiders die werkten in het nabijgelegen Oostelijk Havengebied. De straten werden vernoemd naar de overzeese gebieden. En zo ontstond de Indische Buurt. De buurt is nu een mengelmoes van vooroorlogse bouw, stadsvernieuwingsbouw uit de jaren 80 en recente nieuwbouw. Het aantal grotere woningen is toegenomen en grote delen van de buurt zijn opgeknapt. De meest recente vernieuwingen zijn die van de geliefde winkelstraten Javastraat en Molukkenstraat. Het voormalige industriegebied op Cruquius is in transitie en zal een werk-woongebied worden.

Sfeer van de oude havens

In het Oostelijk Havengebied kun je wonen aan het water. Door de hoge kades en oude havengebouwen voel je hier nog de sfeer van de oude havens. De grootstedelijke architectuur van met name KNSM-eiland en Java-eiland trekt toeristen uit de hele wereld naar dit gebied. Elk schiereiland is anders van opzet. Het is hier rustiger wonen dan in veel andere delen van de stad en de woningen zijn veelal groter. Op Borneo-eiland en Sporenburg zijn het vooral gezinnen die de laagbouwwoningen bevolken.

Winkels en cultuur aan het water

Dagelijkse boodschappen doe je in het Oostelijk Havengebied in winkelcentrum Brazilië. Voor leuke woonwinkels kun je bij Loods 6 op KNSM-eiland terecht. Aan de Oostelijke Handelskade is een breed aanbod van cultuur met Pakhuis de Zwijger, Het Muziekgebouw aan het IJ en het Bimhuis met allemaal een eigen café en restaurant. In het Lloyd Hotel zijn vaak exposities te zien.

Alle windstreken vertegenwoordigd

In de Indische Buurt is de helft van de bewoners van niet-westerse afkomst dat weerspiegelt zich in het diverse winkelaanbod waarin alle windstreken zijn vertegenwoordigd. In de vernieuwde Javastraat en Molukkenstraat wisselen de bekende buurtsupers af met hippe koffiezaken, restaurants en winkels. Op het eveneens vernieuwde Timorplein zit een bioscoop met café en restaurant. Voor wie een duik wil nemen is het Flevoparkbad, in het nabijgelegen groene Flevopark, niet ver weg.

020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

parkeerplaats@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk