Flexibel huren

Elektra en water garagebox

Stadgenoot verhuurt garageboxen casco, zonder elektra of water. Toch kan het zijn dat er al een aansluiting voor een van beide aanwezig is, of dat je zelf een aansluiting aan wil brengen.

Elektriciteit

Als je een garagebox huurt bij Stadgenoot en je wilt elektriciteit gebruiken, dan moet je je aanmelden bij een energieleverancier. Als je géén gebruik wilt maken van elektriciteit, maar er is wél een elektrameter aanwezig, laat deze dan altijd verwijderen (op eigen kosten). Doe je dit niet, dan moet je alsnog betalen voor vastrecht. Dit zijn kosten voor de huur van de meter en het onderhoud van het energienetwerk.
Ga voor meer info naar www.mijnaansluitingen.nl.

Water

Als je gebruik wil maken van water, neem dan contact op met Waternet. Wil je geen water gebruiken, maar heeft de box wel een wateraansluiting? Bel ook dan met Waternet. Zij zijn te bereiken op het nummer 020 - 608 66 00.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk