Flexibel huren

21% BTW

Onze huurprijzen worden exclusief servicekosten en btw geadverteerd. Waarom? Dit doen we omdat er niet in alle gevallen btw in rekening worden gebracht.

  • Huur je geen woning bij Stadgenoot, maar alleen een parkeerplaats of garagebox, dan betaal je altijd btw.
     
  • Als je een woning van ons huurt én je huurt een parkeerplaats binnen 300 meter van je huis/ in hetzelfde complex als waar de woning zich bevindt, dan betaal je geen btw. Let op: Dit geldt alleen voor de hoofdhuurder van de woning. Indien je de woning niet huurt, maar er wel woont, geldt deze regeling niet.

Bij het Bos en Lommerplantsoen 3 (De Studio) is altijd spake van 21% BTW, ook als je er een woning huurt. Dit geldt ook voor een aantal garages waarbij Stadgenoot eigenaar is van de parkeerplaatsen, maar een andere partij als verhuurder optreedt (bijvoorbeeld bij complex Argentinië).

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk