Flexibel huren

Elektriciteit garagebox

Onze garageboxen worden casco verhuurd. Je bent zelf verantwoordelijk om een elektra-aansluiting aan te brengen. Op het moment dat er een meter aanwezig is in de garagebox, moet je een abonnement afsluiten bij een energieleverancier. Als je geen gebruik wil maken van elektriciteit, zorg dan dat de meter wordt verwijderd zodat je geen vastrecht hoeft te betalen. Je kunt dit regelen via www.mijnaansluiting.nl. Op het moment dat Stadgenoot facturen van een leverancier ontvangt die betrekking hebben op een periode waarin je de garagebox huurt of hebt gehuurd, zal Stadgenoot deze kosten aan je doorbelasten en administratiekosten in rekening brengen. Stadgenoot neemt geen enkele kosten voor haar rekening die verband houden met de elektrameter. Kosten voor het verwijderen of aanbrengen van een elektrameter zijn altijd voor huurder.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk