Flexibel huren

Contract opzeggen

Je kunt natuurlijk de huur opzeggen van de parkeerplaats of garagebox.

Houd hierbij rekening met je contractperiode en één kalendermaand opzegtermijn. Als je deze plek huurt in combinatie met een woning, dan kun je jouw woning in één keer samen met je parkeerplaats of garagebox opzeggen. Voor zowel de woning als de parkeerplek wordt dezelfde einddatum gehanteerd. Geef op het opzegformulier duidelijk aan waarvoor je een opzegging doet en vergeet niet de reden van opzegging te vermelden.

Na de opzegging ontvang je van ons de bevestiging met de definitieve einddatum. Voor het eind van de huurovereenkomst lever je de sleutels en handzenders in bij ons op kantoor. Wij maken dan zo snel mogelijk een eindfactuur op. Een garagebox of parkeerplaats moet altijd leeg en bezemschoon opgeleverd worden.

Let op: als je de huurovereenkomst beëindigd en je besluit na een paar maanden of een jaar toch weer een parkeerplaats bij Stadgenoot te willen huren, dan gelden altijd de actuele tarieven en voorwaarden. 
Let op: als je de sleutels en zenders na de einddatum inlevert, zullen die dagen in rekening worden gebracht.

Ga naar het opzegformulier.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk