Stadgenoot header_996x201_1.jpg
SooMedia IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam 01.JPG SooMedia IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam 14.JPG IJdoornlaan 805_SW.jpg SooMedia IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam 02.JPG SooMedia IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam 26.JPG SooMedia IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam 28.JPG SooMedia IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam 03.JPG SooMedia IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam 04.JPG SooMedia IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam 10.JPG SooMedia IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam 11.JPG SooMedia IJdoornlaan 805 1025 AZ Amsterdam 13.JPG

IJdoornlaan 805, Noord

1025 AZ Amsterdam
350 m2

€ 3.210,- per maand

Reageren

Deze fraaie bedrijfsruimte van 350 m²  is gelegen op de IJdoornlaan in Amsterdam Noord. De IJdoornlaan is één van de belangsrijkste doorgangswegen van Amsterdam Noord.
Deelverhuur is mogelijk vanaf 112 m² . De huurprijs per m²  bedraagt € 110,-.
De huurprijs voor de totale 350 m²  bedraagt € 3.210,- per maand en € 38.500,- per jaar.

De bestemming van de 350m² bedrijfsruimte is onder meer geschikt voor een commerciële functie. Deze ruimte kan in zijn geheel of in 3 aparte ruimtes opgesplitst worden.
unit 1 ca. 112 m² vvo
unit 2 ca. 120 m² vvo
unit 3 ca. 117 m² vvo

 Deze locatie is niet geschikt voor een kinderdagverblijf.

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Noord
Buurt Noord Oost
Adres IJdoornlaan 805-807-809
Postcode 1025 AZ

Overdracht

Prijs € 3.210,-
Prijs type Huurprijs
Status Te huur
Betalingsconditie Per maand
Aanvaarding Per direct
Bijzonderheden

De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in casco staat. Tegen meerprijs is het mogelijk de ruimte door verhuurder te laten afbouwen.

Huurprijsindexering De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, overeenkomstig het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).
Huurtermijn In overleg maar bij voorkeur vijf jaar met verlenging van vijf jaar en een wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden.
Zekerheidsstelling Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Bouw

Bouwjaar 2010
Soort bouw Nieuwbouw
Bestemming Bedrijfsruimte
Ligging Aan doorgaande weg
Vloer oppervlakte circa 350 m2
Bereikbaarheid De IJdoornlaan is uitstekend bereikbaar per eigen vervoer via onder andere de afslag S115 en ringweg A10. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is optimaal vanwege de bushalte die voor de deur ligt met busverbindigen richting Amsterdam Centraal Station en het Buiksloterplein.
Complex Naam Het nieuwe Schouw Blok G

Noord

Er is niet één stadsdeel Noord. Noord is een verzameling buurten, elk met een heel eigen karakter en dynamiek. De idyllische dijkdorpen met dijkhuizen en kerktorens herinneren aan de tijd dat Noord een drassig veengebied was. De IJ-oevers ontwikkelden zich begin 20ste eeuw tot een belangrijk industriegebied voor de scheepvaart. Die sfeer proef je nog steeds. Nu zijn ze uitgegroeid tot een dynamisch gebied voor wonen, werken en vrije tijd.

Horeca en cultuur

In Noord is veel ruimte voor creativiteit en ontspanning. De horeca is hier ruim opgezet, vaak  met complete stranden en tuinen en zonder druk verkeer of hordes toeristen. Het futuristische filmmuseum EYE trekt met het museum, het grote filmaanbod en prachtige café-restaurant veel bezoekers. Dat geldt ook voor de naastgelegen A’DAM toren met zijn langzaam draaiende look-out en ongelooflijk uitzicht over de stad. Op de vrijplaats NDSM vind je steeds meer leuke cafés en restaurants aan het water. Het is ook een ideale plek voor de grote en kleine cultuurfestivals die hier ieder jaar zijn. De Tolhuistuin, die als Paradiso-Noord ook optredens programmeren, is een van de andere fijne festivallocaties in Noord. In de IJhallen moet je zijn voor de grootste rommelmarkt van Europa.

Bewoners

Vergeleken met de rest van Amsterdam heeft Noord veel autochtone  Amsterdammers. De meeste 65-plussers wonen in de Tuindorpen Nieuwendam en Buiksloot. Gezinnen wonen vooral in Noord Oost en West, wel 10 procent meer dan het Amsterdamse gemiddelde. Van de ruim 90 duizend inwoners van Noord is een kwart jonger dan 18.

Vernieuwing

Noord transformeert. De grootste bouwprojecten vinden plaats aan de IJ-oevers, rond Buiksloterham, Overhoeks, de NDSM-werf West, het voormalige TNT-terrein en studentenwoningen in het Hamerstraatgebied. Door de verkoop van huurwoningen en door sloop en nieuwbouw neemt de bevolking van Noord niet alleen weer toe, maar is ook jonger, hoger opgeleid en kapitaalkrachtiger. Tot 2025 gaat dat bijna 8.000 extra woningen opleveren.

Bereikbaarheid

Noord is prima bereikbaar met de auto vanaf de ring A10 of de IJtunnel. Fietsers nemen bij voorkeur de pont. De Noordzuidlijn brengt bewoners van Noord in no-time naar Amsterdam Centrum en Zuid. Bovendien is er een uitgebreid netwerk van buslijnen, zowel overdag als ’s nachts.

 

Noord Oost

Die spilfunctie neemt alleen maar toe met de beginhalte van de Noord-Zuidlijn vlakbij het Buikslotermeerplein. Hier komt Centrum Amsterdam Noord met een bioscoop, een theater, winkels, restaurants en een bibliotheek. In het vernieuwde winkelcentrum aan het Waterlandplein vind je de bekende ketens, maar ook lokale winkels met producten uit alle windstreken. Aan de Schellingwouderdijk zit een winkel waar de boeren uit Waterland hun producten verkopen.

Extra woningen

Langs de Buikslotermeerdijk ligt de compleet nieuwe woonwijk Elzenhagen; een ruime, groene woonwijk met een school.
Het voormalige Nieuwendam is helemaal vernieuwd en heet nu Waterlandpleinbuurt met veel koop- en eengezinswoningen en een winkelcentrum. Bij elkaar worden de komende jaren in Noord Oost zo’n 2.300 extra woningen gebouwd. Hierdoor neemt ook het aantal jonge gezinnen toe.

Groen en recreatie

Heel Noord Oost is ruim en groen opgezet met veel speeltuinen en sportveldjes. Het Baanakkerspad is een fijn groengebied bij het Buikslotermeerplein en aan de oostkant ligt recreatiegebied de Schellingwouderbreek. Tegen de noordelijke ringweg aan is een park met een openbare tennisbaan en een speeltuin waar de kleintjes van de ‘Kabouterberg’ af kunnen glijden.

Over de ring

Ga je de ring over, dan vind je eerst een golfcentrum en daarna het landelijke Waterland, een populair groengebied voor fietsers en wandelaars. De dorpjes  Schellingwoude, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp zijn allemaal beschermd stadsgezicht. Hier mag dus niet gebouwd worden. In dit gebied zijn nog 32 boerenbedrijven actief. Boeren en bewoners van binnen de ring hebben elkaar gevonden in kinderopvang, agrarische producten of kookworkshops op de boerderij.

 


Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk