Nu te huur

Ondernemen

Stadgenoot verhuurt veel soorten bedrijfsruimtes: van winkels en ateliers tot grote kantoor- en opslagruimtes. Meestal in woongebieden in en rond Amsterdam. Wij zijn altijd op zoek naar goede, enthousiaste ondernemers die positief kunnen bijdragen aan de woonomgeving en de wijkeconomie. Wat je plan ook is, we helpen je graag met je huisvesting.

Kijk voor de ruimte die je zoekt in ons volledige overzicht van beschikbare bedrijfsruimtes.

Je kunt op het aanbod reageren door gebruik te maken van de reactiebutton rechts naast het betreffende object. E-mailen mag ook: bedrijfsruimte@stadgenoot.nl.
Dit mailadres kun je ook gebruiken voor al je overige vragen over onze bedrijfsruimtes.

Van 30 tot 10.000 m²
We hebben meer dan 1.700 objecten op bestaande én op nieuwbouwlocaties. Voor elke type onderneming: groot of klein. En elke locatie heeft bovendien zijn eigen sfeer en dynamiek. De panden in de oudere delen van de stad zijn vaak kleinere bedrijfsruimtes van 30 m² tot ca. 200 m². In de nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten zijn vooral ruimtes van 100 m² - 300 m², die soms aaneen te schakelen zijn. Maar we bieden ook ruimte aan nog grotere bedrijven. Tot wel 10.000 m².

Elke locatie zijn eigen sfeer
De bedrijfsruimtes op bestaande locaties liggen vaak in de oudere delen van de stad. Daar bepaalt de historie vaak al de sfeer en het karakter. De nieuwere locaties kun je meer naar je hand zetten. Samen bepalen we de juiste locatie,afgestemd op je wensen en het karakter van je bedrijf. Omdat Stadgenoot veel soorten bedrijfsruimtes verhuurt, zijn onze klanten heel divers. We verhuren aan de kruidenier op de hoek, maar ook aan supermarktketens, horecabedrijven, kunstenaars, maatschappelijke instellingen en dienstverleners in verschillende branches.

Startende ondernemer
Ons advies aan startende ondernemers: bekijk goed alle aspecten van het ondernemerschap voordat je een pand huurt. Houd rekening met bijvoorbeeld de doelgroep, het bedrijfsdoel en de financiering. Ook zijn er allerlei regels op het gebied van belastingen. Veel informatie vind je op de site van de Kamer van Koophandel. Wij vragen als verhuurder een ondernemingsplan met financiële onderbouwing.
Op de website van de gemeente Amsterdam is meer te lezen over het starten van een bedrijf.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 08-03-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk