Nu te huur

Woongroepen

Wij beheren diverse complexen waarin woongroepen gehuisvest zijn. Zo zijn er woongroepen voor ouderen. Bijvoorbeeld de woongroepen Wi Kontren en Anand Joti. Ze zijn opgericht voor en door Surinaamse en Hindoestaanse ouderen.

Om in een woongroep te mogen wonen, hebt u toestemming nodig van de andere leden van de woongroep. Leegkomende woningen in woongroepen worden niet via WoningNet aangeboden, maar meestal door de woongroep zelf.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk