Nu te huur

Senioren

Zo lang mogelijk zelfstandig

Wij hebben volop mogelijkheden voor senioren. Zo beheren we 6 verzorgingshuizen en verhuren we speciale seniorenwoningen. Speciale aanpassingen in de woningen maken het mogelijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Bij nieuwbouw stellen wij eisen aan de toegankelijkheid en aanpasbaarheid van de woningen. Nieuwbouwwoningen zijn zo veel mogelijk 'levensloopbestendig'. Dit betekent dat de woning geschikt is voor alle leeftijden en vaak ook voor gehandicapten. In overleg met zorgverleners bieden we extra diensten voor ouderen.

Zelfstandige seniorenwoningen vindt u via WoningNet en de menukeuze 'Uitgebreid zoeken'. Daar kiest u dan voor 'seniorenwoningen'. Voor de toewijzing van seniorenwoningen gelden speciale voorwaarden. Deze staan vermeld bij de woningadvertenties van WoningNet.

Extra veilig

Wij hebben in een aantal woningen een persoonsalarmeringssysteem geplaatst. Een modern alarmsysteem waarbij zorginstellingen gewaarschuwd worden in het geval er iets mis is. Zij kunnen snel ter plaatse zijn dankzij een elektronisch slot op de voordeur. Bovendien is gezorgd voor brand- en inbraak alarm. En voor een bewegingsmelder die alarm slaat als er enige tijd geen beweging in huis is gesignaleerd.
 

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk