Nu te huur

Bijzondere huisvesting

Wij werken samen met organisaties als HVO Querido, Cordaan, Osira groep en Stichting Marathon om mensen met specifieke wooneisen een goed onderdak te bieden.

Begeleid Wonen

Werkhotel
Werkhotel is een Woon-Leer-Werktraject voor jongeren tussen de 17 en 27 jaar die door persoonlijke problemen al bijna aan het zwerven waren. Het Werkhotel biedt deze groep jongeren, die meestal uit Bos en Lommer komen, de kans hun opleiding af te maken en steunt ze om op hun eigen benen te gaan staan. Wie meedoet aan het traject maakt kans op een baan, een vervolgopleiding en een eigen woning.
Werkhotel is een initiatief van Stadgenoot, Amarantis Onderwijsgroep, HVO Querido, Impuls, Altra en wordt gesteund door de Kamer van Koophandel.

Bijzondere projecten

Stichting Marathon
Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met Stichting Marathon. Deze samenwerking voorziet in de huisvesting van (jong)volwassenen met autistische stoornissen. Het gaat in totaal om 8 zelfstandige woningen en steunpunt. Er zijn inmiddels 7 woningen in de Marathonbuurt opgeleverd. Daarnaast is er een huiskamer op de begane grond waar men elkaar ontmoet. En waar begeleidingsgesprekken plaatsvinden met de bewoners.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk