Go to page content

Terug naar zoekresultaten

Meer en Vaart 160, Nieuw-West

  • 95 m2
  • Osdorp midden-oost

Verhuurd onder voorbehoud

  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Uw browser heeft geen PDF plugin, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden

Bedrijfs- en kantoorruimte die gebruikt kan worden ten behoeve van commerciële dienstverlening (bijvoorbeeld hypotheekadviseur, reisbureau of gezondheidszorg). Kinderdagverblijf is niet mogelijk.

Het object maakt deel uit van het nieuwbouw project De Nieuwe Wereld bestaande uit de gebouwen Abel Tasman, Willem Barentz en Marco Polo. De gebouwen hebben een plint van commercieële ruimten met daarboven woningen.

In het gebouw Abel Tasman zijn 5 bedrijfsunits van 95 m² (waarvan er nog 1 beschikbaar is) en één bedrijfsunit van 110 m² (inmiddels verhuurd).

De ruimten zijn na voltooiing gelegen op een zichtlocatie en gelegen langs de Nieuwe Meer en Vaart (het verlengde van Meer en Vaart) nabij de Sloterplas en het winkelcentrum Osdorpplein. Het gebied kenmerkt zich door natuur en recreatie (Sloterplas), winkels en wonen. In stadsdeel Osdorp is de stadsvernieuwing reeds in volle gang. Het stadsdeel mag zich dan inmiddels het gebied noemen waar het eigen woningbezit het hoogste is van de stad (circa 30%).

Huurprijzen
Oppervlakte 95 m² inclusief 1 parkeerplaats
Oplevering casco
€ 950,- per maand, € 11.400,- per jaar (excl. BTW)

Bereikbaarheid
Zowel met het eigen vervoer alsook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Met eigen auto afslag S106 vanaf de ring A-10. Daarnaast stoppen trams en bussen vrijwel voor de deur. NS en metro station op circa 1000 meter afstand.

Parkeren
Parkeren kan op de openbare weg. Daarnaast is het mogelijk binnen het complex een parkeerplaats te huren. In de huurprijs van een unit zit standaard één parkeerplaats meegenomen.

Opleveringsniveau en indeling
De kantoorruimte wordt aangeboden in casco staat. Het aanbrengen van een standaard afbouwpakket bestaande uit pantry, toilet, verlaagd plafond is bespreekbaar. De ruimten zijn als splitlevel ingedeeld. Op straatniveau komt men binnen waar men vervolgens een ruimte heeft van circa 23 m². Vanuit deze ruimte heeft men de trap naar het hogere deel van circa 70 m².

Servicekosten
Men is direct aangesloten op de diverse nutsvoorzieningen.

Huurprijsindexering
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, overeenkomstig het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2006 = 100).

Zekerheidstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur te vermeerderen met btw en servicekosten, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Osdorp midden-oost
Adres Meer en Vaart 160
Postcode 1068 KZ

Overdracht

Huurprijs € 950,00
Bijzonderheden
  • Laatst overgebleven bedrijfsunit in nieuwbouwcomplex.
  • Gelegen op een zichtlocatie langs de nieuwe Meer en Vaart.
Status Verhuurd onder voorbehoud
Prijs type Huurprijs
Conditie Per maand
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort bouw Nieuwbouw
Type bouw Bedrijfsruimte
Oppervlakte 95 m2

Overig

Complexnaam Meer en Oever
Inclusief servicekosten Nee
Inclusief BTW Nee
Osdorp midden-oost

Osdorp is één van de naoorlogse Westelijke Tuinsteden. Net als in de andere tuinsteden zijn licht, lucht en ruimte kenmerkend voor de stedenbouwkundige structuur. Vanaf eind jaren negentig hebben de gemeente en woningbouwverenigingen hard gewerkt aan een ingrijpende verbetering van de buurt. Grote delen van Osdorp hebben inmiddels een ware metamorfose ondergaan door nieuwbouw en ingrijpende renovatie.

Vernieuwingen
In het Zuidwest Kwadrant is de vernieuwing al voor een groot deel voltooid. Ook is inmiddels gestart met de vernieuwing van de Borrendamme- en de Reimerswaalbuurt. Er zullen meer verschillende typen woningen komen en de woonomgeving wordt aantrekkelijker. Het project Meer en Oever maakt onderdeel uit van het Sloterpark en heeft zeer diverse woningtypen in uiteenlopende prijsklassen opgeleverd. Met de Schutterstoren en het kraaknieuwe De Nieuwe Wereld als blikvangers. De Wildemanbuurt is het laatste vernieuwingsgebied in Osdorp. Bij de vernieuwing in deze buurt wordt uitgegaan van de wensen van de huidige bewoners.

Voorzieningen
Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. De komst van een bioscoop en avondhoreca, gecombineerd met de vernieuwing van de oeverzone, betekenen een verdere verlevendiging van het Osdorpplein. Ook de relatie met de Sloterplas wordt versterkt.

Inmiddels is ook van de Pieter Calandlaan, dankzij de nieuwbouw, een belangrijke stadsstraat gemaakt.

Neem contact met mij op

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

annuleer

Nog geen zoekprofiel?


Heeft u al een zoekprofiel?

Log hieronder in om uw zoekprofiel te bekijken en/of te wijzingen.


Wachtwoord opvragen

Voer hieronder uw e-mailadres in en vraag uw wachtwoord op. U ontvangt dan een e-mail met uw nieuwe wachtwoord.

U staat op het punt om uit te loggen

Let op! Eventuele wijzigingen aan uw zoekprofiel worden niet opgeslagen als u nu uitlogt. Wilt u een wijziging doorvoeren? Sluit dan deze melding en klik op 'wijzig uw zoekprofiel'.

Sluit deze melding »

Neem contact met mij op

Bedankt voor uw interesse in deze woning. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.
Heeft u een zoekprofiel? Log dan in zodat wij uw gegevens erbij kunnen zoeken »

annuleer

Neem contact met mij op

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

annuleer

Neem contact met mij op

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

annuleer

Neem contact met mij op

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

annuleer

Doorsturen

annuleer